.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ενα κολπάκι για να μην παγώσουν τα πόδια και άλλα...χειμερινά!


Αποτέλεσμα εικόνας για Χειμερινή διαβίωση φωτο
Αν πρέπει να βγείτε έξω απο το σπίτι και να πάτε στο χωράφι με το χιονιά,υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να μήν παγώσουν τα πόδια.Πρίν βάλετε τα παπούτσια,τοποθετήστε μία σερβιέτα στον πάτο τους.Θα απορροφά την υγρασία και θα διατηρηθούν τα πόδια σας ζεστά.
Αν η εξοδος στο χιόνι θα διαρκέσει αρκετά,πάρτε μαζί σας τρία βασικά πράγματα:Ρέγγα,σταφίδες και σοκολάτα.
Η κατανάλωση της ρέγγας την οποία μπορείτε να ψήσετε  με λίγη εφημερίδα,θα σας κάνει να πιείτε νερό και να μήν πάθετε αφυδάτωση.
Οι σταφίδες θα σας δώσουν την απαραίτητη γλυκόζη αλλά και τις θερμίδες που απαιτεί ο οργανισμός σας όταν το σώμα καταπονείται απο το ψύχος.
Οσο για τις ανάγκες του οργανισμού για κρέας,αν η έξοδος στο χιόνι διαρκέσει,θα πρέπει να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε,έναν αναπτήρα,λίγο σιτάρι,και μια λεπτή μπετονιά ψαρέματος.
Το σιτάρι θα χρησιμεύσει σαν δόλωμα για τα πουλιά που θα πιάσετε φτιάχνοντας βρόγχους με την μπετονιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χειμερινή διαβίωση φωτο
Τρείς κουβέρτες φλίς,δυό υπνόσακοι,μια μικρή σκηνή 2 ατόμων με αδιάβροχο πάτο, μερικά χοντρά κεριά, ένα πριόνι κι ένα φτυάρι,πρέπει να βρίσκονται πάντα μέσα στο 4Χ4.
Είναι όλα όσα χρειάζεστε για να επιβιώσετε ακόμα κι άν χρειαστεί να κοιμηθείτε πάνω στο χιόνι!
Τα κεριά θα χρησιμεύσουν για θέρμανση μέσα στη σκηνή και το πριόνι για να κόψετε πλίνθους απο χιόνι σε περίπτωση που χρειαστεί να φτιάξετε ένα ingloo η ένα προστατευτικό τοίχο.

Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου