Φέτος αποφάσισε η συμβία να φτιάξει μόνη της τις λαγάνες του σπιτιού.Χρειάστηκε λίγος χρόνος για την παρασκευή τους και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό!Με λίγο περισσότερο απο μισό κιλό αλεύρι,σε λίγη ώρα στόλιζαν το τραπέζι μας δυό λαγάνες βασιλικού μεγέθους αφού ξεπερνούσαν κατά πολύ τις έτοιμες όχι μόνο σε βάρος αλλά και σε νοστιμιά!
Αλεύρι,νερό λάδι,αλάτι,μαγιά και σουσάμι είναι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και για τις δυό λαγάνες.Το κόστος για αυτά τα υλικά δεν ξεπέρασε τα 80 λεπτά!
Τώρα, πώς δικαιολογούνται οι τιμές της λαγάνας στα αρτοποιία όταν κυμαίνονται από 3 έως και 6 ευρώ το τεμάχιο,αυτό είναι ένα θέμα...
Μενέλαος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου