Αγοράσατε ελαιόλαδο αλλά δεν είστε σίγουροι για την ποιότητα?
Κάντε ένα εύκολο τέστ:
Σε ενα μικρό ποτήρι βάλτε λίγο ελαιόλαδο.Στη συνέχεια ρίξτε μέσα πέντε σταγόνες οξυζενέ,που δεν έχει ξεθυμάνει.
Αν το λάδι σας είναι παρθένο,χωρίς προσμίξεις,τίποτα δεν θα συμβεί.Αν όμως έχει υποστεί προσμίξεις,θα αλλάζει χρώμα.Η ένταση και η ποσότητα του χρώματος εξαρτάται απο το είδος της πρόσμιξης.Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει μετά να επισκεφτείτε χημικό.
Πηγή:Βιβλίο Κώστα Μπαζαίου "Αν ξέραμε τι τρώμε"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου