.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Από 17.000 έως 22.000 ευρώ οι ενισχύσεις για τους νέους αγρότες


Από 17.000 έως 22.000 ευρώ οι ενισχύσεις για τους νέους αγρότες
Προϋπολογισμού 300 εκ. ευρώ περίπου, για συνολικά 24.000 νέους αγρότες, θα είναι το νέο σχετικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Όσον αφορά το ποσό ενίσχυσης, για κάθε νέο αγρότη, ηλικίας κάτω των 40 ετών, πρόκειται να διαμορφωθεί από 17.000 ευρώ έως 22.000 ευρώ.
Τα παραπάνω αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με θέμα «Αγροτικές Πολιτικές στη Στερεά Ελλάδα».
Πηγή:http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου