.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αγγούρια που μοιάζουν με καρπούζια σε μέγεθος σταφυλιού!

aggoyrokarpoyzia-750x430

Μοιάζουν με λιλιπούτεια καρπούζια, έχουν το μέγεθος ρώγας σταφυλιού και γεύση δροσερού αγγουριού. Τι είναι;
Η ονομασία τους προέρχεται από τη λέξη cucumber (αγγούρι) και τη λέξη melon (πεπόνι) και η καταγωγή τους είναι από τη Λατινική Αμερική.
cucamelons
Για αρκετό καιρό ήταν στην αφάνεια, μέχρι που πριν από περίπου 5-6 χρόνια Ολλανδοί καλλιεργητές τα φύτεψαν και παρατήρησαν ότι είχαν αρκετά μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, εξαιτίας όχι μόνο της δροσερής και υπόξινης γεύσης τους, αλλά και της… εμφάνισής τους.
Ολοένα και περισσότεροι τα έβαζαν σε σαλάτες και σε κοκτέιλ και τα φωτογράφιζαν για να τα ανεβάσουν στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου