.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σφυρίδα-τέρας κάνει μια μπουκιά καρχαρία [ΒΙΝΤΕΟ]

Εσείς που ψαρεύετε σφυρίδες με τη βαρκούλα εκεί όξω,νά,χετε το...νού σας!

Μπορεί να θεωρούνται ως κορυφαία αρπακτικά, αλλά ακόμα και οι καρχαρίες έχουν εχθρούς -και όχι μόνο τους ανθρώπους…

Μπορεί να θεωρούνται ως κορυφαία αρπακτικά, αλλά ακόμα και οι καρχαρίες έχουν εχθρούς -και όχι μόνο τους ανθρώπους.
Σε ένα απίστευτο βίντεο που τράβηξαν ερασιτέχνες ψαράδες λίγο έξω από τις παραλίες της Φλόριντα, ένας καρχαρίας πιάστηκε στο αγκίστρι τους.
Οι ψαράδες προσπάθησαν να φέρουν τον καρχαρία όσο πιο κοντά γινόταν στη βάρκα ώστε να κόψουν την πετονιά και να μην τραυματίσουν το ψάρι.
Τότε, από το πουθενά μια σφυρίδα τέρας βάρους περίπου 250 κιλών εμφανίστηκε και έκανε τον μήκους ενός μέτρου καρχαρία μια μπουκιά.
Δείτε το μοναδικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου