.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα.... ......

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Μαρμελάδα κυδώνι

Αποτέλεσμα εικόνας για κυδώνια φωτο

Θα χρειαστείτε:
  • 1 κιλό κυδώνια
  • 750γρ. ζάχαρη
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 λίτρο νερό
Διαδικασία:
  • Ξεφλουδίζουμε, καθαρίζουμε από σπόρια και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα κυδώνια.
  • Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη.
  • Τα σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν.
  • Έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Προσέχουμε όση ώρα ανακατεύουμε να μην πάρει βράση η μαρμελάδα.
  • Δυναμώνουμε τη θερμοκρασία και βράζουμε για μισή ώρα ακόμη με ανοιχτή κατσαρόλα.
  • Ελέγχουμε αν έδεσε όσο θέλουμε η μαρμελάδα και αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια.
  • Κλείνουμε τα βαζάκια όταν κρυώσει η μαρμελάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου