.

..........Την ανηφόρα έχουν πάρει οι τιμές των κηπευτικών λόγω ψύχους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!......... . ....Eνδεικτικές μέσες τιμές ημέρας αγροτικών προϊόντων από τα δημοπρατήρια .ΑΓΓΟΥΡΙΑ Α EΣΩΤ 0,91€ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Α ΕΣΩΤ.ΠΙΣΤ 0,90€ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΑΔΙΑΛΛΕΚΤΑ 0,46€ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Β 0,53€ ΚΑΥΤΕΡΑ Β 1,77€ ΚΑΥΤΕΡΑ ΤΜΧ Α 0,13€ ΚΝΩΣΣΟΥ Α 0,78€ ΚΝΩΣΣΟΥ Β 0,38€ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ Α 1,54€ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ Α ΟΔ ΠΙΣΤ 2,50€ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΛΑΓΚΑΔΑ Α ΠΙΣΤ 2,42€ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΤΣΑΚ Α ΠΙΣΤ 2,59€ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Β 1,46€ ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ. 2,05€ ΝΤΟΛΜΑΣ Α Ο.Δ. 1,88€ ΝΤΟΛΜΑΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ Α ΠΙΣΤ. 2,01€ ΝΤΟΛΜΑΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ Β 0,65€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α Ο.Δ. 1,93€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ. 1,97€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΙΣΤ. 1,93€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Β 0,86€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 1,18€ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΙΣΤ. 1,08€ ΤΟΜΑΤΑ Α 0,99€ ΤΟΜΑΤΑ Α ΠΙΣΤ 1,00€ ΤΟΜΑΤΑ Β 0,19€ ΤΟΜΑΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙ LOBELLO 2,18€ ......................... ........... ......

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Μαρμελάδα κυδώνι

Αποτέλεσμα εικόνας για κυδώνια φωτο

Θα χρειαστείτε:
  • 1 κιλό κυδώνια
  • 750γρ. ζάχαρη
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 λίτρο νερό
Διαδικασία:
  • Ξεφλουδίζουμε, καθαρίζουμε από σπόρια και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα κυδώνια.
  • Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη.
  • Τα σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν.
  • Έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Προσέχουμε όση ώρα ανακατεύουμε να μην πάρει βράση η μαρμελάδα.
  • Δυναμώνουμε τη θερμοκρασία και βράζουμε για μισή ώρα ακόμη με ανοιχτή κατσαρόλα.
  • Ελέγχουμε αν έδεσε όσο θέλουμε η μαρμελάδα και αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια.
  • Κλείνουμε τα βαζάκια όταν κρυώσει η μαρμελάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου