.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Αποκάλυψη Βάκη Τσιομπανίδη, ποιοι είναι οι πραγματικοί πράκτορες....

Αποκάλυψη Βάκη Τσιομπανίδη, ποιοι είναι οι πραγματικοί πράκτορες....

Εκτός απο άριστες σχέσεις με την Ρωσία διατηρώ πολύ καλές σχέσεις και με Ιταλούς ευρωβουλευτές καθώς και με Βουλγάρικα κόμματα....Λέτε να ακούσω πως είμαι τίποτα τριπλός πράκτορας ;;;; Δεν ξέρω απο πότε είναι ηθικά κολάσιμο ή ποινικό αδίκημα πρόεδρος πολιτικού κόμματος να έχει επαφές με ξένες χώρες προασπίζοντας πάντοτε τα συμφέροντα της χώρας του. 
Δυστυχώς οι εκτοξευτές λάσπης - πολιτικοί μας αντίπαλοι κρίνουν πάντα εξ΄ιδίων τα αλλότρια, αφού αυτοί τα αρπάζουν χοντρά ξεπουλώντας εθνική κυριαρχία, εθνικό πλούτο και εθνική περηφάνια, αφού οι ίδιοι έγιναν άπειρες φορές προδότες της χώρας τους, αφού μετέτρεψαν την Ελλάδα σε άβουλο προτεκτοράτο εικάζουν πως και όσοι βρίσκονται απέναντι τους λειτουργούν με τον δικό τους τρόπο. Οι Εφιάλτες του 2018 χωρίς καμιά φαντασία στήνουν σενάρια που θα έστηναν παιδιά της τρίτης δημοτικού, αφού προσπάθησαν να κολλήσουν ρετσινιά στις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας με χαρακτηρισμούς ακροδεξιοί, φασίστες, εθνίκια που δεν έπεισαν κανέναν, τώρα προσπαθούν χωρίς καμία ένδειξη ή απόδειξη αλλά με πληρωμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους να μας πλήξουν ως κατασκόπους, πράκτορες, ΚGB, Τζέημς Μπόντ και σενάρια Δ΄διαλογής αποτυχημένων καταρχάς επαγγελματικά και πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Οι πραγματικοί πράκτορες, αυτοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Χ.Α, Ποτάμια, Λεβέντες και των λοιπών αστικών κομμάτων που μετέτρεψαν ή στήριξαν την μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο οικονομικών δυνάμεων με επιτήρηση μάλιστα σε κάθε υπουργείο, ακόμη και στο γραφείο του πρωθυπουργού, αυτοί που έφεραν οικονομική κατοχή στην χώρα μας, αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν τις όποιες φωνές αντίστασης. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν το πατριωτικό αίσθημα αυτών που κήρυξαν ανένδοτο αγώνα στα άνομα και αντεθνικά τους σχέδια. Το σύστημα έχει πολλά πλοκάμια και πολλές εφεδρείες, δεν είναι άλλες απο τα αστικά κόμματα που εκπροσωπούνται σήμερα στην βουλή, τις ελεγχόμενες τράπεζες, τα επιδοτούμενα ΜΜΕ και τους ημέτερους που οι πολιτικοί φροντίζουν να κάνουν κάθε μέρα πλουσιότερους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πράκτορες, προδότες και εχθροί της χώρας μας !!!!


Βάκης Τσιομπανίδης 
πρόεδρος ΑΚΚΕΛ 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου