.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

«Ξύπνησαν» τα παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας

 Â«ÎžÏÏ€Î½Î·ÏƒÎ±Î½Â» τα παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση για την υποχρέωση 74 αγροτικών συνεταιρισμών να επιστρέψουν χρήματα από παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας.
Δυστυχώς αποκαλύπτεται σιγά-σιγά κάτι που ήταν ωστόσο κοινό μυστικό, τα χαριστικά δάνεια που δίνονταν προηγούμενες δεκαετίες για να κάνουν κοινωνική πολιτική οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Ένας τεράστιος τραπεζικός κολοσσός, όπως ήταν η Α.Τ.Ε. γινόταν εργαλείο στα χέρια των κυβερνώντων για να μοιράζουν χρήματα στον αγροτικό πληθυσμό.
Το δημιούργημα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που στήριξε επί δεκαετίες τον αγροτικό πληθυσμό με κοινωνικό πρόσωπο δυστυχώς κατάφεραν να το εξαφανίσουν. Η Κομισιόν πλέον απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων με τόκο, ενώ η βεβαίωση των οφειλών στις Δ.Ο.Υ. μπορεί να φέρουν μέχρι ξαφνικό θάνατο σε κάποια συνεταιριστικά μαγαζιά.
Τα πονηρά χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη των τότε «έξυπνων», που ξεγελούσαν τους Ευρωπαίους, αλλά πρωτίστως τους Έλληνες φορολογούμενους, αποκαλύφθηκαν και δυστυχώς η βόμβα μπορεί να σκάσει και σε χέρια ανθρώπων που είναι τώρα στις διοικήσεις συνεταιρισμών και δεν είχαν ανάμειξη με το θέμα.
Αυτές οι αμαρτίες όμως των προγενεστέρων όχι μόνο μπορούν να παιδεύσουν, αλλά και να «βουλιάξουν» συνεταιριστικά καράβια και βαρκούλες. «Πρωταθλητής» ένας γειτονικός συνεταιρισμός από την Πέλλα, όσο για τους δικούς μας, ακόμη ουδέν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου