.

................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών στις αγορές,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Μετά απο κοινή απόφαση των δημοπρατηρίων,οι τιμές των κηπευτικών δεν θα δημοσιεύονται .............Καλό χειμώνα να,χωμε....Βαρύς προβλέπεται.... ......

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

«Ξύπνησαν» τα παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας

 Â«ÎžÏÏ€Î½Î·ÏƒÎ±Î½Â» τα παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση για την υποχρέωση 74 αγροτικών συνεταιρισμών να επιστρέψουν χρήματα από παλιά δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας.
Δυστυχώς αποκαλύπτεται σιγά-σιγά κάτι που ήταν ωστόσο κοινό μυστικό, τα χαριστικά δάνεια που δίνονταν προηγούμενες δεκαετίες για να κάνουν κοινωνική πολιτική οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Ένας τεράστιος τραπεζικός κολοσσός, όπως ήταν η Α.Τ.Ε. γινόταν εργαλείο στα χέρια των κυβερνώντων για να μοιράζουν χρήματα στον αγροτικό πληθυσμό.
Το δημιούργημα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που στήριξε επί δεκαετίες τον αγροτικό πληθυσμό με κοινωνικό πρόσωπο δυστυχώς κατάφεραν να το εξαφανίσουν. Η Κομισιόν πλέον απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων με τόκο, ενώ η βεβαίωση των οφειλών στις Δ.Ο.Υ. μπορεί να φέρουν μέχρι ξαφνικό θάνατο σε κάποια συνεταιριστικά μαγαζιά.
Τα πονηρά χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη των τότε «έξυπνων», που ξεγελούσαν τους Ευρωπαίους, αλλά πρωτίστως τους Έλληνες φορολογούμενους, αποκαλύφθηκαν και δυστυχώς η βόμβα μπορεί να σκάσει και σε χέρια ανθρώπων που είναι τώρα στις διοικήσεις συνεταιρισμών και δεν είχαν ανάμειξη με το θέμα.
Αυτές οι αμαρτίες όμως των προγενεστέρων όχι μόνο μπορούν να παιδεύσουν, αλλά και να «βουλιάξουν» συνεταιριστικά καράβια και βαρκούλες. «Πρωταθλητής» ένας γειτονικός συνεταιρισμός από την Πέλλα, όσο για τους δικούς μας, ακόμη ουδέν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου