.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά η φετινή έκθεση AgroExpo στην Ιεράπετρα



Αισιόδοξος για την επιτυχία της αγροτικής έκθεσης AgroExpo που για 3η φορά θα διοργανωθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ιεράπετρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, βασικού διοργανωτή της έκθεσης, Θωμάς Χαριτάκης.
Με αφορμή και την χθεσινή επίσκεψη μαζί με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στον Περιφερειάρχης Κρήτης, ο κ. Χαριτάκη μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για την αγροτική έκθεση η οποία εδώ και καιρό προετοιμάζεται και έδωσε την τελευταία εικόνα της.
Όπως λέει φέτος η έκθεση θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά αφού οι συμμετοχές υπολογίζεται πως θα είναι 100 με 120 από όλη την Ελλάδα, με τα 3/4 των εκθετών να έχουν ήδη κλείσει τις συμμετοχές τους. Ενδεικτικά ο κ. Χαριτάκης τόνισε πως στην πρώτη AgroExpo στο Μισεδάκειο στήθηκαν 25 παγόδες οι οποίες φιλοξένησαν τους εκθέτες, ενώ φέτος θα είναι 70.
Ο χώρος του Μισεδάκειου όπως είπε θα έχει φέτος μια καλύτερη διαμόρφωση για να καταφέρει να χωρέσει τους συμμετέχοντες και έτσι οι διάδρομοι θα μικρύνουν και οι επισκέπτες θα ακολουθούν συγκεκριμένη διαδρομή.
Στη χθεσινή συνάντηση όπως είπε ο ίδιος μαζί με τον κ. Καλαντζάκη ενημέρωσαν τον κ. Αρναουτάκη για όλο το σχεδιασμό που υπάρχει και το σημείο που βρίσκονται και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας. Ο κ. Αρναουτάκης τελικά δεσμεύτηκε για τη βοήθεια της Περιφέρειας η οποία θα είναι οικονομική αλλά και σε επίπεδο προβολής ενώ θα συζητηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά  η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου