.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Νέο κάλεσμα και νέα επιτροπή ενάντια σε ανεμογεννήτριες και ιδιωτικοποιήσεις στην Ιεράπετρας



Mια νέα κίνηση πολιτών κάνει την εμφάνισή της στην Ιεράπετρα με αντικείμενο να εκφράσει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή, σε ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού και άλλων μορφών ιδιωτικοποιήσεων.
Η «Eπιτροπή ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων» την Κυριακή κάνει την πρώτη της συνέλευση στο χώρο του σκάκι στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας, και όπως λέει το μέλος της Τούλα Δερμιτζάκη, στόχος δεν είναι να λειτουργήσει με οποιονδήποτε τρόπο ανταγωνιστικά με την υπάρχουσα επιτροπή πολιτών ενάντια στις ανεμογεννήτριες, αλλά να λειτουργήσει συμπληρωματικά και να θέσει και κάποια άλλα θέματα όπως αυτό την ιδιωτικοποίησης του νερού που θεωρείται πιο άμεσο, λόγω της πρόσφατης απόφασης για ανάθεση σε ιδιώτες της συντήρησης του δικτύου ύδρευσης της Αττικής.
Η κα Δερμιτζάκη μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για τους στόχους της νέας αυτής πρωτοβουλίας καλώντας τον κόσμο τόσο να συμμετέχει αλλά και να ενημερωθεί για τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών αλλά και τα διεθνή αρνητικά παραδείγματα που έχουν προκύψει σε χώρες που έχει αποφασιστεί ιδιωτικοποίηση του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου