.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Στον εισαγγελέα οι Πακιστανοί για τα επεισόδια στο Τυμπάκι…(εικόνες και βίντεο)

 Κάπου εδώ μπορούμε να πούμε ότι άρχισαν τα όργανα.Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα παραμονής στη χώρα μας,οι Πακιστανοί άρχισαν να φανερώνουν τον πραγματικό τους  εαυτό προσβάλλοντας με τον πιό ανήθικο τρόπο την φιλοξενία που τους προσφέρεται.Απο προσωπικές συζητήσεις που είχα με έναν απο αυτούς,μπορώ να σας διαβεβαιώσω,ότι τις γυναίκες τις αντιμετωπίζουν γενικά,σαν τις...κατσίκες!!Οτι αξία,δηλαδή,έχει μιά κατσίκα για ένα νοικοκυριό στο Πακιστάν,έχει και μιά γυναίκα...

Το καλύτερο μεροκάματο στον τόπο τους,είναι 4 έως 5 ευρώ με 10-12 ώρες δουλειάς,χωρίς καφέ-νερό -φαγητό.Εμείς τους δίνουμε 25-28 ευρώ για 8 ώρες εργασίας,με διαλείμματα για καφέ και φαγητό,σπαστό ωράριο πρωί-βράδυ σε περίπτωση καύσωνα,με δικά μας μεταφορικά απο και προς τη δουλειά. 

Αντί για ευχαριστώ,γίνονται πιό απαιτητικοί και σε περίπτωση που δεν επιβλέπονται,λουφάρουν είτε κουβεντιάζοντας μεταξύ τους καθισμένοι ανάμεσα στα φυτά,είτε μιλώντας με τις ώρες με τα πανάκριβα smart phones που έχουν και που δεν λένε σε κανένα πώς τα απόχτησαν.

Μένουν κατα ομάδες σε σπίτια-τρώγλες ζώντας σε άθλιες συνθήκες μετά απο δική τους επιλογή,μη θέλοντας να πληρώσουν ενοίκια σε κανονικό σπίτι με μπάνιο.Αδιαφορούν τελείως για τα ήθη και έθιμα του τόπου μας,για την κουλτούρα των Ελλήνων,και νοιάζονται μόνο για δυό πράγματα:Πώς θα συγκεντρώσουν πολλά λεφτά να τα στείλουν στους "γέροντες"ετών 50(!) γονείς τους και πώς θα είναι συνεπείς στις εντολές του κορανιού,τρώγοντας όμως πότε-πότε και κανένα χοιρινό κοψίδι (δεν πειράζει...)

Καλά θα κάνουν να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί άν βγούν τα όπλα,όλα τα JCB της περιοχής θα πιάσουν δουλειά,ανοίγοντας μεγάλα κενοτάφια....


M.



Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν σήμερα το πρωί οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο Τυμπάκι.

Ο εισαγγελέας άσκησε και στους 22 άνδρες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό τη μορφή βλάβης, παράνομη είσοδο στη χώρα και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή ωστόσο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για ν’ απολογηθούν το πρωί της Τρίτης, 1η Σεπτεμβρίου.

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

Ӕύ ʼnӁÃŋŁ τǃLjNJM ω ЁʉӔMω ЏՠӕͅˇֈǓM ̅ԁ ԇ͠Íԇч ӕ̐ˏʇ ԏ ‘DՠԏՠӁ‚Tϕ ӔϠԕ̐JɠEUROKINISSI/сЁ͇ӠӔŖMϓ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου