.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Καταγγελίες ότι στα καμένα της Μάνης θα «ξεφυτρώσουν» νέες ανεμογεννήτριες

 

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές ότι κάποιες φωτιές μόνο τυχαίες δεν είναι. Κάτοικοι και σύλλογοι αναφέρονται συγκεκριμένα στην πρόσφατη φωτιά στη Λακωνική Μάνη, η οποία έκαψε συγκεκριμένα κομμάτια που ήταν προκαθορισμένα για εγκατάσταση 40 ανεμογεννητριών, σε χάρτες που είχε δημοσιεύσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Η Οικολογική Πολιτιστική Κίνηση Μέσα Μάνης στη σελίδα της στο facebook, παρουσίασε δύο χάρτες, στους οποίους αποτυπώνονται από τη μια οι καμένες περιοχές και από την άλλη τα νέα αιολικά πάρκα που έχουν πάρει άδεια από τη ΡΑΕ για εγκατάσταση 40 ανεμογεννητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου