.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Συνηθισμένα Προβλήματα Λεμονιάς και πώς γίνεται η Αντιμετώπιση τους


Αποτέλεσμα εικόνας για λεμονια φωτογραφιες


Αποτυχία άνθισης: Μειωμένος φωτισμός, υπερβολική αζωτούχος λίπανση, λάθος κλάδεμα. Προβείτε στις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.
Αποτυχία καρπόδεσης: Έλλειψη χειμερινού ψύχους, πολύ υψηλή καλοκαιρινή θερμοκρασία.
Καρπόπτωση: Υπερβολικό πότισμα, υψηλές θερμοκρασίες με ταυτόχρονη απουσία υγρασίας. Προσοχή στο πότισμα. Τα καρποφόρα ποτίζονται 1 φορά την εβδομάδα.
Μικροκαρπία: Τροφοπενία καλίου και ψευδαργύρου. Προσθήκη κατάλληλου λιπάσματος
Ξεθωριασμένα φύλλα και ιστός σαν της αράχνης: Προσβολή από τετράνυχο. Εφαρμογή ακαρεοκτόνου.
Κίτρινα φύλλα: Έλλειψη θρεπτικών στοιχείων ή υπερβολικό πότισμα. Διορθώστε τις συνθήκες του φυτού.
Κατσάρωμα ή τσαλάκωμα νεαρών κυρίως φύλλων: Προσβολή από έντομα (αφίδες, ακάρεα, φυλλοκνίστης). Εφαρμογή κατάλληλου εντομοκτόνου.
Πηγή:SUPERFLOWERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου