.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Καλλιέργεια Μάραθου


Αποτέλεσμα εικόνας για μαραθος φωτογραφια


Ο Μάραθος είναι ετήσιο φυτό. Τον καλλιεργούμε για το φύλλωμά του αλλά και για τη ρίζα του που είναι γνωστή ως finocchio.
Μπορείτε να σπείρετε σπόρους Μάραθου σε μία γλάστρα (5 με 6 είναι αρκετά), από το Μάρτιο έως το Σεπτέμβριο. Επειδή έχει ανεπτυγμένο ριζικό σύστημα (finocchio), θα πρέπει να επιλέξετε να τον φυτέψετε σε βαθιά γλάστρα.
Ανοίξτε τρύπες βάθους 3 με 4 εκατοστά, τοποθετήστε μέσα τους σπόρους και σκεπάστε με χώμα.
Ο Μάραθος θέλει ζέστη για να έχει σωστή ανάπτυξη. Δε θέλει συχνό πότισμα. Το καλοκαίρι ποτίστε τον μία με δύο φορές την εβδομάδα.
Δημοσιεύτηκε στο http://www.kalliergo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου