.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ψάρεμα τον Μάιο, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται



Ο Μάιος αποτελεί τον μήνα των απαγορεύσεων για την ερασιτεχνική αλιεία. Δεν αφορά όμως όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές ψαρέματος.
Βασικά οι τεχνικές που απαγορεύονται είναι το παραγάδι και το ψαροτούφεκο. Οι υπόλοιπες τεχνικές που αφορούν την ερασιτεχνική αλιεία (αγκιστρωτά εργαλεία όπως ακριβώς περιγράφονται στο ΠΔ 373/1985) όπως καθετή, τσαπαρί, jigging, πεταχτάρι κλπ. επιτρέπονται.
Απαγορεύεται η ερασιτεχνική αλιεία (με παραγάδια) και η υποβρύχια αλιεία τον μήνα Μάιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου