.

................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα.... ......

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Κι όμως συμβαίνει:Οι τουρίστες με τα τάπερ εμφανίστηκαν ξανά στον Άγιο Νικόλαο [βίντεο]Πριν από περίπου ένα μήνα τουρίστες πήγαν σε ταβέρνα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, έβγαλαν τα ταπεράκια και παρήγγειλαν μόνο νερό.
Λίγο καιρό μετά… νέοι τουρίστες χτύπησαν ξανά!
«Στην Ελούντα υπήρξε και δεύτερο παρόμοιο περιστατικό. Το ταπεράκι λογικά το φέρνουν από το ξενοδοχείο. Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ό,τι φαίνεται, καθώς τα ξενοδοχεία έχουν τους τουρίστες όλη μέρα μέσα λόγω της συμφωνίας"όλα πληρωμένα"με αποτέλεσμα οι τουρίστες να μην βγαίνουν έξω για να δουν την πόλη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νεραντζούλης, εστιάτορας και πρόεδρος του συλλόγου εστιατορίων του Αγίου Νικολάου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».
«Έξι άτομα, παρήγγειλαν έξι μικρά νεράκια. Εμείς ανθρώπινα τους σερβίραμε. Βέβαια, υποθέσαμε πως θα θελήσουν ένα αναψυκτικό, ένα παγωτό, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω. Πρώτη φορά είδα αυτό», συμπλήρωσε με αφορμή το πρώτο περιστατικό.

Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://radiolasithi.gr
Κι εμείς οι παραγωγοί περιμένουμε να έρθει ο τουρισμός για να αποροφήσουν οι ταβέρνες τα κηπευτικά και το λάδι μας  !!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου