.

................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα.... ......

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

“Έξυπνη Γεωργία: από την Ιδέα στην Πράξη”

Χαίρεται με μια όμορφη μέρα! Το BIC Κρήτης σε προσκαλεί Τετάρτη 30/5 να παρευρεθείς στην εκδήλωση του "Έξυπνη Γεωργία: από την ιδέα στην πράξη!". Πρώτη φορά εκπρόσωποι τις επιστήμης απο το Ιδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, καθηγητές του ΤΕΙ Κρήτης αλλά και αγροτικοί παραγωγοί, συζητούν για τα ωφέλη, τις ευκαιρίες και την πραγματικότητα της χρήσης σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην αγροτική παραγωγή στο Λασίθι! Οι εγγραφές ξεκινούν στις 18.00 και η εκδήλωση ξεκινά στις 18.30. Έγγραψου ηλεκτρονικά για να κερδίσεις χρόνο και κράτησε τη θέση σου εδώ -->https://bit.ly/2s0TGwX
Τετάρτη,30  Μαίου στη συνεδριακή Αίθουσα του B.I.C. Kρήτης, οδός Φιλοθέου Α’ αρ. 8 στην Ιεράπετρα.
Με την εκδήλωση, επιδιώκεται η επαφή του κοινού με την έννοια της Γεωργίας Ακριβείας ή Ευφυούς Γεωργίας, όπως έχει καθοριστεί από την αξιοποίηση των σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην αγροτική παραγωγή, την πραγματικότητα που ισχύει στη χώρα μας και ειδικότερα στην Κρήτη, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται από την υιοθέτηση των αντίστοιχων πρακτικών. 
Για το επιστημονικό τους έργο θα μιλήσουν καθηγητές και ερευνητές του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και του ΤΕΙ Κρήτης, ενώ θα εξεταστούν οι δυνατότητες και οι ωφέλειες άμεσης εφαρμογής της ιδέας της Έξυπνης Γεωργίας σε πρακτικό επίπεδο.
Για την εμπειρία τους στη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και καινοτόμων καλλιεργητικών πρακτικών, θα μιλήσουν τοπικοί αγροτικοί παραγωγοί και νέοι επιχειρηματίες, ενώ την εκδήλωση θα ακολουθήσει συζήτηση και δικτύωση των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου