.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Παντρεύτηκε ένας γέρος αγρότης μια νεαρή αλλά δεν του έκανε κούκου (Ανέκδοτο}


Παντρεύτηκε ένας γέρος αγρότης μια νεαρή χωριατοπούλα, όμως, πέρα από την πρώτη νύχτα του γάμου και τον λεγόμενο “μήνα του μέλιτος” δεν το έκαναν πολύ συχνά επειδή του γέρου δεν του έκανε κούκου.
Έτσι ο γέρος αποφάσισε να πάει στο γιατρό για να δει τι μπορεί να κάνει.
Έπειτα από πολλές εξετάσεις ο γιατρός του λέει:
– Την επόμενη φορά που θα είσαι στο χωράφια και αισθανθείς μεγάλη επιθυμία για τη γυναίκα σου, μην περιμένεις μέχρι να γυρίσεις το βράδυ, αλλά να τρέξεις στο σπίτι σου αμέσως και να τη ρίξεις στο κρεβάτι!
– Το έκανα, είπε ο αγρότης, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.
Ο γιατρός το σκέφτηκε για λίγο και του λέει:
– Λοιπόν, άκουσε τι θα κάνεις, θα πάρεις μαζί σου το δίκαννο και αμέσως μόλις νιώσεις ότι είσαι έτοιμος, θα ρίξεις μια τουφεκιά στον αέρα, και θα της πεις ότι όταν ακούει έναν πυροβολισμό να έρχεται εκείνη γρήγορα σε εσένα.
Του γέρου του άρεσε πολύ η ιδέα, ευχαρίστησε τον γιατρό και έφυγε για το σπίτι, να πει στην γυναίκα του τα ευχάριστα.
Έπειτα από αρκετές εβδομάδες, ο γιατρός και ο αγρότης συναντώνται τυχαία στο δρόμο, οπότε τον ρωτάει ο γιατρός:
– Λοιπόν, πώς πήγε, όλα εντάξει; έκανε κλείνοντάς του το μάτι με νόημα.
Και ο γέρος αρχίζει να εξηγεί:
– Την πρώτη εβδομάδα γιατρέ μου, όλα πήγαν πολύ καλά. Έριχνα μια τουφεκιά στον αέρα και η γυναίκα μου την άκουγε και ερχόταν κάθε φορά εκεί που άκουγε τον πυροβολισμό. Ερχόταν, όπου κι αν βρισκόμουν στα χωράφια, στην πλαγιά, στον ελαιώνα, παντού. Εκεί που άκουγε την τουφεκιά.
– Αλλά;… Και μετά, τι άλλαξε; ρώτησε απορημένος ο γιατρός.

– Στη συνέχεια, άρχισε να εξηγεί ο γεροαγρότης, ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και από τότε δεν την έχω ξαναδεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου