.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Ψήσιμο κρέατος: Ο απαράβατος κανόνας που προτείνουν όλοι οι έμπειροι σεφ αλλά εμείς αγνοούμε

shutterstock653736208

To μπάρμπεκιου δε θέλει κόπο αλλά τρόπο για να ψηθεί το κρέας ομοιόμορφα και να είναι ζουμερό. Εκτός από την καλή ποιότητα κρέατος και τον μερακλή ψήστη υπάρχει ένα ακόμη μυστικό που ξέρουν όσοι ασχολούνται συστηματικά ή επαγγελματικά με το ψήσιμο.
Πώς θα κάνουμε το κρέας μας μπουκιά και συχώριο;
Το μυστικό είναι τόσο απλό που φαντάζει απίστευτο…Μας το λέει ο σεφ και τηλεοπτική διασημότητα Valentine Warner, μας το λέει ο «γκουρού» του μπάρμπεκιου Myron Mixon στο βιβλίο του «Everyday Barbecue», ο John Shelton Reed στο «Holy Smoke», ο Aaron Franklin στο «Franklin Barbecue» και τόσοι μα τόσοι ακόμα γνώστες του κρέατος…
Το μυστικό είναι να σκουπίσουμε το κρέας και από τις δύο μεριές με χαρτί κουζίνας
Τα περιττά υγρά του κρέατος εμποδίζουν όπως λένε οι επαγγελματίες ψήστες το κρέας να ψηθεί σωστά. Το κόλπο λοιπόν που σας παρουσιάζουμε είναι απλό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθειά σας!
Την επόμενη λοιπόν φορά που α ψήσετε μη διστάσετε να εφαρμόσετε το μικρό αλλά πολύτιμο αυτό μυστικό ακόμη και αν μαρινάρετε το κρέας.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστό αυτό! Το εφάρμοσα και εγώ την τελευταία φορά που έψησα. Αλλά είχα και τρομερό κρέας και φοβερή ψησταριά! την πήρα πριν από ένα μήνα και δεν έχω σταματήσει να ψήνω https://amberq.gr/el/products/grills/amberq-b

    ΑπάντησηΔιαγραφή