.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τελείωσε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Επιστρέφουν στην Κρήτη οι αγρότες



Με τους εκατοντάδες αγρότες να αποχωρούν από την πλατεία Βάθης λίγο μετά τις 17:00, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση από το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια. 
Όπως μετέδωσε το ekriti.gr, το συντονιστικό των αγροτών αποφάσισε τη λήξη της κινητοποίησης και την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής για την επιστροφή στο Ηράκλειο και τα Χανιά αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποί τους χαρακτήρισαν την κινητοποίηση επιτυχημένη αλλά δηλωσαν αγανακτισμένοι από την αντιμετώπιση της ηγεσίας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Το μεσημέρι οι αγρότες επέστρεψαν στην πλατεία Βάθης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και έγινε νέα προσπάθεια συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου ενώ είχε προηγηθεί πορεία στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου για να επιδώσουν ψήφισμα.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!

Στην Ολομέλεια της Βουλής έφτασε το θέμα με τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον αρμόδιο υπουργό, Ευ.Αποστόλου να δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα ο υπουργός είχε δηλώσει ότι είναι «άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν».
Προχωρώντας σε διευκρινίσεις ο υπουργός για αυτή του δήλωση είπε στη Βουλή: «Δεν είπα ποτέ ότι δημιούργησαν τα επεισόδια οι αγρότες της Κρήτης. 

























Πηγή:| iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου