.

......Στη χώρα μας,υπάρχουν λέει...αγροτοδικεία!! Αλήθεια,κομματοδικεία,υπουργοδικεία και βουλευτοδικεία,γιατί δεν υπάρχουν??...... Τιμές αγροτικών προιόντων της 25-9-17 απο το δημοπρατήριο GOLDEN FARM ....ΑΓΓΟΥΡΙΑ Α ΕΣΩΤ 0,26 € 0,41 € 0,31 € ΑΓΓΟΥΡΙΑ Β 0,07 € 0,08 € 0,08 € ΚΝΩΣΣΟΥ Α 0,28 € 0,46 € 0,40 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α ΠΙΣΤ. 0,30 € 0,35 € 0,32 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 0,18 € 0,18 € 0,18 € ΤΟΜΑΤΑ Α 0,31 € 0,31 € 0,31 € ....Τρέχουσες τιμές ελαιολάδου:3,50-3,85 ευρώ. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι .... ......

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Τελείωσε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Επιστρέφουν στην Κρήτη οι αγρότεςΜε τους εκατοντάδες αγρότες να αποχωρούν από την πλατεία Βάθης λίγο μετά τις 17:00, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση από το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια. 
Όπως μετέδωσε το ekriti.gr, το συντονιστικό των αγροτών αποφάσισε τη λήξη της κινητοποίησης και την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής για την επιστροφή στο Ηράκλειο και τα Χανιά αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποί τους χαρακτήρισαν την κινητοποίηση επιτυχημένη αλλά δηλωσαν αγανακτισμένοι από την αντιμετώπιση της ηγεσίας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Το μεσημέρι οι αγρότες επέστρεψαν στην πλατεία Βάθης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και έγινε νέα προσπάθεια συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου ενώ είχε προηγηθεί πορεία στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου για να επιδώσουν ψήφισμα.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!

Στην Ολομέλεια της Βουλής έφτασε το θέμα με τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον αρμόδιο υπουργό, Ευ.Αποστόλου να δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα ο υπουργός είχε δηλώσει ότι είναι «άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν».
Προχωρώντας σε διευκρινίσεις ο υπουργός για αυτή του δήλωση είπε στη Βουλή: «Δεν είπα ποτέ ότι δημιούργησαν τα επεισόδια οι αγρότες της Κρήτης. 

Πηγή:| iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου