.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Τελείωσε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Επιστρέφουν στην Κρήτη οι αγρότεςΜε τους εκατοντάδες αγρότες να αποχωρούν από την πλατεία Βάθης λίγο μετά τις 17:00, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση από το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια. 
Όπως μετέδωσε το ekriti.gr, το συντονιστικό των αγροτών αποφάσισε τη λήξη της κινητοποίησης και την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής για την επιστροφή στο Ηράκλειο και τα Χανιά αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποί τους χαρακτήρισαν την κινητοποίηση επιτυχημένη αλλά δηλωσαν αγανακτισμένοι από την αντιμετώπιση της ηγεσίας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Το μεσημέρι οι αγρότες επέστρεψαν στην πλατεία Βάθης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και έγινε νέα προσπάθεια συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου ενώ είχε προηγηθεί πορεία στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου για να επιδώσουν ψήφισμα.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!

Στην Ολομέλεια της Βουλής έφτασε το θέμα με τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον αρμόδιο υπουργό, Ευ.Αποστόλου να δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα ο υπουργός είχε δηλώσει ότι είναι «άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν».
Προχωρώντας σε διευκρινίσεις ο υπουργός για αυτή του δήλωση είπε στη Βουλή: «Δεν είπα ποτέ ότι δημιούργησαν τα επεισόδια οι αγρότες της Κρήτης. 

Πηγή:| iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου