.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Εκκληση-προειδοποίηση σε όλους τους πολιτικούς

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια φωτογραφιες χάρτης

Οι αγρότες της Μακεδονίας μας αλλά και όλης της Ελλάδας απευθύνουν έκκληση-προειδοποίηση σε όλους τους πολιτικούς να μην δεχτούν πουθενά τον όρο "Μακεδονία" στην Ονομασία των Σκοπίων.
Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσετε την απόλυτη οργή μας και τις ανάλογες αντιδράσεις μας.
Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια φωτογραφιες
Το όνομα Μακεδονία ανήκει σε ιερή και πολύπαθη γή στην οποία εμείς οι Ελληνες γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε,την καλλιεργούμε και την ποτίζουμε ,πότε με τον ιδρώτα μας και πότε με το αίμα μας για να την παραδώσουμε γόνιμη και πάντα Ελληνική στα παιδιά μας.

Φτάνει πιά!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια φωτογραφιες

Κανείς πολιτικός αλητάμπουρας δεν έχει το δικαίωμα να διαγράψει απο την μνήμη μας τα Μακεδονικά τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε τραγουδώντας απο την πρώτη δημοτικού:

"Μακεδονία ξακουστή,
του Αλεξάνδρου η χώρα...."

"Είσαι και θά,σαι Ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι!!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου