.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες, στήνουν μπλόκα από την ερχόμενη βδομάδα

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες, στήνουν μπλόκα από την ερχόμενη βδομάδα

Μπλόκα σε κομβικά σημεία αποφάσισαν να στήσουν οι αγρότες από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου, ενώ προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της έκθεσης AGROTICA.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, σημείωσε πως υλοποιείται η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για συνέχιση των κινητοποιήσεων, με μπλόκα προς το τέλος του Ιανουαρίου.
Όπως είπε ο κ. Μπούτας, τα προβλήματα είναι μεγάλα, «καθώς η κυβέρνηση παίρνει συνεχώς μέτρα ενάντιά μας». Τόνισε δε, πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο του αγώνα και της ενότητας με τα άλλα λαϊκά στρώματα».
«Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των αγροτών» είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, αναφερόμενος στην σύσκεψη της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, ενώ συμπλήρωσε, ότι «οι αγρότες θα δώσουν την αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια».
Το μήνυμα από τους αγρότες της Κρήτης έστειλε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, Μανούσος Σταυρανουδάκης, σε δηλώσεις του στη σημερινή συνάντηση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, λέγοντας πως οι αγρότες της Κρήτης συντονίζονται με τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυρανουδάκης, τα προβλήματα των αγροτών είναι μεγάλα, «καθώς υπάρχει ερημοποίηση των χωριών, ενώ σημείωσε: «Αν καταστραφούμε εμείς, θα καταστραφούν και άλλοι».
Αξίζει να αναφερθεί πως οι αγρότες που συμμετέχουν στο λεγόμενο «μπλόκο των Τεμπών» κινούνται και αυτοί στην λογική των κινητοποιήσεων, χωρίς βέβαια να έχει διευκρινιστεί αν θα προχωρήσουν και αυτοί σε αποκλεισμούς δρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου