.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Χιλιάδες πατριώτες οδεύουν ή έχουν ήδη φτάσει στην συμπρωτεύουσα για να διαφυλάξουν αυτό που έχει απομείνει στο Έθνος! Τις ρίζες του.

macedoniansun

Και εσείς οι απανταχού της Γης Έλληνες που δεν θα μπορέσετε  να παραστείτε στο προσκλητήριο των Αγίων και των Μακεδονομάχων στην  Θεσσαλονίκη, την στιγμή της συγκέντρωσης ανάψτε ένα κεράκι  και κάντε μια προσευχή να κυλήσουν όλα ειρηνικά και λεβέντικα.
Τίποτε δεν μας χωρίζει, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ενώνει γιατί το μέρος αυτό έχει την δικιά του ΨΥΧΗ και υπερνικά διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς και Δεξιάς.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων την τελευταία στιγμή ξεσηκώθηκαν και κατευθύνονται στην Συμπρωτεύουσα.
Όπως έχουμε γράψει από χθες (20/1), 1237 λεωφορεία γέμισαν και έρχονται για την μεγάλη στιγμή.
Πλοία από την Κρήτη , καβαλάρηδες Κρητικοί δίνουν το παρόν για να τιμήσουν τους  προγόνους τους που έχυσαν το αίμα τους για την Λευτεριά της Μακεδονικής ΓΗΣ.
ΑΥΤΟΙ που δεν ήθελαν συλλαλητήρια πέτυχαν το αντίθετο αποτέλεσμα, να ενώσουν τους Έλληνες. Είναι αυτοί που θα έπρεπε να πρωτοστατούν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα φίλαθλοι του Ολυμπιακού γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται « να παίξουν» με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οχτώ ΧΡΟΝΙΑ  μνημονιακής ΜΙΖΕΡΙΑΣ είναι αρκετά. Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να χαμογελάσουμε λίγο και να αλληλοκοιταχθούμε μεταξύ μας , να δούμε ότι μπορούμε και σήμερα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ όπως ο μεγάλος ηγέτης, Ι. Μεταξάς στους Ιταλούς στο Έπος του ’40.
« Κάτω τα βρώμικα χέρια σας  από την λαμπρή ιστορία της Μακεδονίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου