.

................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Καλό χειμώνα να,χωμε....Βαρύς προβλέπεται.... ......

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Τέσσερις κορυφαίες χρήσεις του σκόρδου εκτός από το φαγητό!

Raw-Garlic-Background

Το σκόρδο είναι απαραίτητο συστατικό μαγειρικής σε πολλά φαγητά καθώς δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Μπορεί, όμως, να χρησιμοποιηθεί και με εναλλακτικούς τρόπους.
Δείτε παρακάτω τέσσερις άλλες χρήσεις του…

Λειτουργεί σαν κόλλα

Αν δεν έχετε κόλλα στο σπίτι σας και θέλετε να κολλήσετε έστω πρόχειρα κάτι που σας έσπασε μπορείτε απλά να λιώσετε μερικές σκελίδες. Κρατήστε το ζουμί από το σκόρδο (που έχει ιδιότητες κόλλας) και αλείψτε το σε χαρτί ή γυαλί. Με αυτό μπορείτε να κολλήσετε τα ραγισμένα τζάμια σας και οτιδήποτε άλλο σε γυαλί έχει ραγίσει.

Διώχνει τα έντομα

Για να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας διάφορα έντομα μπορείτε απλά να βάλετε σκελίδες στα σημεία που βλέπετε ότι πηγαίνουν περισσότερο καθώς και στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας.

Αντιμετωπίζει το κρυολόγημα

Το σκόρδο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά τα οποία κάνουν καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν κρυολογείτε μπορείτε να ρίχνετε ψιλοκομμένο ή λίγο λιωμένο σκόρδο σε βραστό νερό για αρκετά λεπτά, να σουρώνετε το μείγμα και να το πίνετε.

Θεραπεύει την ακμή

Πρόκειται για ακόμη μια σημαντική χρήση του λόγω του ότι έχει αντιβιοτικές ιδιότητες. Το σκόρδο είναι αποτελεσματικό κατά της ακμής και πολλών άλλων δερματικών παθήσεων. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τρίψετε με μια σκελίδα καθαρισμένο και ωμό σκόρδο το πρόσωπό σας και κυρίως στα σημεία όπου υπάρχει ακμή.
πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου