.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Οι τούρκοι σχηματίζουν ουρές για φτηνά κηπευτικά


Τουρκία: Ο «πόλεμος» της… ντομάτας! Άνοιξε τις λαϊκές αγορές ο Ερντογάν! | Newsit.gr

Το γεγονός της πτώσης των τιμών των κηπευτικών στην γειτονική χώρα,μετά απο τις προεκλογικές εξαγγελίες του Ερντογάν,μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών στα δικά μας προιόντα.Αυτό θα γίνει διότι θα περιοριστούν οι τουρκικες εξαγωγές λόγω αυτοκατανάλωσης,θα δημιουργηθούν κάποια κενά στην τροφοδοσία της ευρωπαικής και της ρώσικης αγοράς και θα αναζητηθεί η αναπλήρωση τους με ελληνικά προιόντα.
Εν τω μεταξύ θα αυξηθεί η κατανάλωση λαχανικών στη χώρα μας λόγω σαρακοστής,ενώ η παραγωγή είναι μειωμένη λόγω του κρύου και της παρατεταμένης υγρασίας.
Η Ισπανία αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα με την παραγωγή της λόγω καιρικών συνθηκών.
Όλα λοιπόν συνηγορούν στο να υπάρξει μιά γενναία αύξηση των τιμών στα δικά μας κηπευτικά.

Αραγε,θα αποζημιωθούν οι τούρκοι παραγωγοί για τις χαμηλές τιμές που τους επιβάλλει η κυβέρνηση τους?

Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου