.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Θυμάμαι !!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται


Με σεβασμό προς την μητέρα αγρότισσα
Πώς µπορεί να ξεχάσει κανείς τη µητέρα αγρότισσα που ξυπνούσε από τ’ άγρια χαράµατα να ζυµώσει το ψωµί και να το βγάλει από το φούρνο πριν ξεκινήσει για το χωράφι, µόλις φύγουν τα παιδιά για το σχολείο. Έχοντας, µάλιστα, ετοιµάσει παράλληλα, το καλάθι µε τα απαραίτητα για το µεσηµεριανό γεύµα, κάτω από την ηλιοκαµένη πλατφόρµα.
Να ξεχορταριάζει και να σκαλίζει αδιάκοπα, να σιγοτραγουδάει ανάµεσα στις βαµβακιές, να έχει όλη µέρα την αγωνία τι κάνουν τα παιδιά, να γυρίζει το σουρούπωµα κατάκοπη αλλά να µην το βάζει κάτω, να τους έχει όλους γύρω της ευχαριστηµένους. Να ζήσεις χίλια χρόνια!


Βασίλης Γραμματικόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου