.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

– Στο «σκαμνί» 3 ηλικιωμένες επειδή πουλούσαν… χόρτα!



Δεν έχει τέλος η περιπέτεια τριών ηλικιωμένων κυριών από την Πιερία, οι οποίες συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο στην Κατερίνη να πουλούν… ζοχιές και αυγά στο κέντρο της Κατερίνης, χωρίς άδεια στάσιμου εμπορίου κλπ.
Αρχές Ιουνίου θα βρεθούν ενώπιων της Δικαιοσύνης για να απολογηθούν για το… βαρύτατο αδίκημα τους, καθώς το ελληνικό κράτος δεν αρκέστηκε μόνο στο διοικητικό πρόστιμο που τις είχε επιβάλει, αλλά θα πρέπει οι τρεις κυρίες σε αυτή την ηλικία να ταλαιπωρηθούν επιπλέον, σέρνοντας τες στα δικαστήρια!
Όλοι οι κατερινιώτες που κινούνται στο κέντρο της πόλης αντίκριζαν τις συγκεκριμένες γυναίκες να πουλούν, στο λεγόμενο «τσαγκαράδικο», διάφορα χόρτα και αυγά τα οποία μάζευαν οι ίδιες. Τον περασμένο Μάρτιο οι γυναίκες συλλαμβάνονται από την αστυνομία, προφανώς έπειτα από καταγγελίες. Τις είχε υποβληθεί το διοικητικό πρόσημο, αλλά η ταλαιπωρία τους δεν τελείωσε εκεί.
Στις 7 Ιουνίου παραπέμπονται σε δίκη για το βαρύτατο αδίκημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου