.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

«Ραγίζει» καρδιές η πράξη αυτού του μικρού αγοριού - Η φωτογραφία που συγκίνησε τον πλανήτη

Οσο υπάρχουν τέτοια παιδιά,υπάρχει ελπίδα για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα.....




Ραγίζει «καρδιές» ένα αγοράκι από την Ινδία, η φωτογραφία του οποίου να κρατά στο χέρι του ένα... κοτόπουλο και στο άλλο χρήματα έγινε viral.


Το μικρό παιδί, σύμφωνα με διεθνή μέσα, πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του, το κοτοπουλάκι ενός γείτονα.
Δεν το σκέφτηκε στιγμή και έσπευσε στο νοσοκομείο για να του σώσει τη ζωή, προσφέροντας μάλιστα όλο το χαρτζιλίκι του για να γίνει καλά! 
Η φωτογραφία του μικρού , με το κοτόπουλο στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έκανε γρήγορα το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο μικρούλης Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του άτυχου πτηνού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου