.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

«Απόσυρση» ανεμογεννητριών: Το ζοφερό μέλλον & η ανθρώπινη ηλιθιότηταΗ λέξη «απόσυρση» είναι αρκετά εκλεπτυσμένη για να περιγράψει με ακρίβεια τις εικόνες που ακολουθούν, αλλά καλό είναι να κάνουμε μια «ήπια» εισαγωγή στο θέμα, μιας και το ζοφερό μέλλον των κατακρεουργημένων απ' τα αιολικά εργοστάσια περιοχών, είναι ασύλληπτα τρομακτικό.

  Το ζοφερό αυτό μέλλον, είναι ήδη παρελθόν (ή παρόν) σε περιοχές του εξωτερικού. Εμείς απλά έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε (όχι για πολύ ακόμα) στη θέση να έχουμε ένα ασφυκτικά μικρό περιθώριο να επιλέξουμε αν θέλουμε την αιολική απάτη-καταστροφή στην χώρα μας, ή όχι. Ήδη ένα τεράστιο μέρος της ελληνικής φύσης έχει καταστραφεί απ΄τα αιολικά, και έχει μπει στον δρόμο που μπήκαν και οι περιοχές άλλων χωρών, στις οποίες έχουν συμβεί τα έκτροπα που παρουσιάζουμε σ' αυτό το άρθρο. Γι' αυτό το λόγο, το «ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ» είναι άμεσο και πιο επίκαιρο από ποτέ, και πρέπει να το αποφασίσουμε εδώ και τώρα, χωρίς δεύτερη σκέψη.
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ;
Αιολικό αίσχος στον ορεινό Βάλτο.
Υψόμετρο 1.780 μέτρα.
  Όσοι από εσάς πιστεύετε στο παραμυθάκι που λέει ότι τα αιολικά προστατεύουν το περιβάλλον και φτιάχτηκαν για το καλό όλων μας, σίγουρα δεν θα έχετε καθόλου υπόψιν σας (μεταξύ πολλών, πολλών άλλων) το γεγονός ότι οι ανεμογεννήτριες αποτελούν ρύπανση και μόνο που υπάρχουν, ειδικά αν στήνονται σε παρθένα φυσικά οικοσυστήματα.

  Πώς φτιάχνονται όλα αυτά τα υλικά; Πόση ενέργεια απαιτείται για τα υλικά αυτά και για να στηθεί μια ανεμογεννήτρια; Από πού προέρχεται αυτή η ενέργεια; Είναι ανανεώσιμη; Πόσα λίτρα ορυκτών καυσίμων απαιτούνται για την μεταφορά μιας ανεμογεννήτριας από την Δανία στην Ελλάδα; Ανακυκλώνονται οι ανεμογεννήτριες; Τι απογίνονται τα υλικά και οι εγκαταστάσεις ενός αιολικού εργοστασίου μετά την (σύντομη) ημερομηνία λήξης του; Είναι εφικτό να τοποθετηθούν καινούριες ανεμογεννήτριες σε βάσεις παλιών ανεμογεννητριών; κτλ κτλ...

  Αν πιστεύετε στο παραμυθάκι, σίγουρα δεν έχετε καν σκεφτεί όλα τα παραπάνω, κι αν τα έχετε σκεφτεί έστω και λίγο, δεν ψάξατε καθόλου να βρείτε απαντήσεις. Έτσι κι αλλιώς, «φροντίζουν άλλοι γι' αυτά, δε βαριέσαι;»

  Επειδή αυτοί οι «άλλοι» δεν φροντίζουν καθόλου να δείξουν τις παρακάτω εικόνες (φροντίζουν όμως να τις κρύβουν), κάνουμε έναν κόπο να τις δείξουμε εμείς, μήπως και αντιληφθούμε ποτέ  πόσο ζοφερό είναι το μέλλον  της φύσης που τώρα καταστρέφουμε με τα αιολικά, και πόσο απεριόριστη είναι η ανθρώπινη ηλιθιότητα:

Κατεδάφιση ανεμογεννήτριας και μόνιμου ανεμολογικού ιστού. Έτσι προστατεύεται το περιβάλλον!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Πίνδο, με τις χιλιάδες ανεμογεννήτριες που θα εγκατασταθούν!
Ε ρε γλέντια...
Τόσο απλά! Εκατομμύρια ευρώ χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τι μας νοιάζει; Τα κορόιδα πληρώνουν...
Οικολογική ανεμογεννήτρια αποσύρεται.
ανεμογεννητριες καταστροφη αποσυρση ανακυκλωση
Τουλάχιστον, θα αυξηθούν οι πωλήσεις εκρηκτικών...
Ανανεώσιμα (?) υλικά ανεμογεννήτριας.
Το ίδιο ακριβώς περιμένει και τις βουνοκορφές της Πίνδου...


Ας δούμε, όμως, και τι περιμένει τους κάμπους...

ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ:

Πτερύγια ανεμογεννητριών, θάβονται!!!Η μπουλντόζα, καίει ανανεώσιμο πετρέλαιο τουλάχιστον, ή μπα???
#παραμύθια
Αυτά, γιατί δεν μας τα λένε οι επενδυτές-σωτήρες της πράσινης ανάπτυξης?

Η ανθρώπινη ηλιθιότητα, τελικά δεν έχει όρια!


Οι «επενδυτές» έκαναν το καθήκον τους. Εις υγείαν των κορόιδων!!!
Να 'μαστε καλά, να τους συντηρούμε με τις επιδοτήσεις μας...


ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 30.000 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

«ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου