.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το ποιό γρήγορο σκαπέτι.Μιά παλιά...ιστορία!


Σφακιανός ο ήρωας τούτης της ιστορίας.Σφακιανός,μα απο τους καλά κακούς,δεν είχε καθόλου πάρε δώσε με τους συγχωριανούς του.Διαόλου κάλτσα,κι ο νούς του συνέχεια στη διαολιά και στην απατεωνιά.Χόμπυ του τα "σιδερικά".Μπιστόλια,μαχαίρια, χειροβομβίδες,μα και ποιό βαριά,ταχυβόλα,οπλοπολυβόλα,μυδράλια-για όλμους δεν παίρνω όρκο-κρυμένα όλα στο ταβάνι του σπιτιού του.
Κάποτε τον έπιασε το απόσπασμα να οπλοφορεί και χωρίς καλά καλά να το καταλάβει,βρέθηκε στο χάψι.
Δεν τονέ πολυπείραζε αυτόν η φυλακή(τσι φυλακής τα σίδερα...γάρ) αλλά ποιός θελα βοηθήσει τη γυναίκα του να σκάψει ελιές?
Σκαρφίζεται ο διάολος και γράφει στην κυρά του:
"...Κακομοίρα το νού σου τετρακόσα μην αναφέρεις πουθενά για τα όπλα που έχω θαμμένα στο χωράφι μας,γιατί καλά να το κατέχεις δεν ξαναθωρώ τον ήλιο..."
Μετά απο είκοσι μέρες της ξαναγράφει:
"Πήγαινε εδά να φυτέψεις το χωράφι μα σκαμμένο θα τό,χουνε οι χωροφυλάκοι!!..."

Εγνώριζε ο δαίμονας καλά πως όλα τα γράμματα διαβάζονταν απο τις...αρχές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου