.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

«Η ΚΟΝΙΚΛΟΤΡΟΦΙΑ»

           
koynelia

  «Η ΚΟΝΙΚΛΟΤΡΟΦΙΑ» Φραγκίσκος Μ. Πλυτάς
Το υλικό που ακολουθεί, αποτελεί το κύριο μέρος του βιβλίου «Η ΚΟΝΙΚΛΟΤΡΟΦΙΑ» του Φραγκίσκου Μ. Πλυτά που διατέλεσε προϊστάμενος της Δ/νσης Ζωικής Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων αυτής του τότε Υπουργείου Γεωργίας. Το εν λόγω βιβλίο εκδόθηκε από τη Γεν. Δ/ση Γεωργικών Εφαρμογών και Έρευνας το 1993. Δεδομένου του χρονικού διαστήματος που έχει μεσολαβήσει από την έκδοση του μέχρι σήμερα, έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές σε διάφορα θέματα που αναφέρονται σε αυτό. Όπως:
      α) στα παραγωγικά χαρακτηριστικά των κουνελιών λόγω βελτίωσης του χρησιμοποιούμενου αναπαραγωγικού υλικού
       β) στον χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό (χρήση υδροπάνελ για τον δροσισμό)
       γ) στις χρησιμοποιούμενες ζωοτροφές στη διατροφή των κουνελιών (απαγόρευση χρήσης ζωοτροφών ζωικής προέλευσης)
       δ) στις εφαρμοζόμενες τεχνικές π.χ. κατά τη θανάτωση των ζώων
       ε) στις προτεινόμενες θεραπείες κ.α.
Κατά συνέπεια ενδέχεται κάποια από τα στοιχεία που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πλέον στη σημερινή πραγματικότητα. Παρόλο αυτά κρίνεται ότι οι γενικές αρχές που αφορούν σε θέματα εκτροφής, υγιεινής, ασθενειών και διαχείρισης κονικλοτροφικών επιχειρήσεων παραμένουν σε ισχύ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



 Πηγή>http://www.minagric.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου