.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ακριβαίνει ο ΟΓΑ για τους αγρότες άμεσα!



Αρχισαν τα όργανα.
Από 1ης Ιουλίου 2015 θα πρέπει να εναρμονιστούν οι ασφαλιστικές εισφορές σε όλα τα ταμεία κύριας ασφάλισης με αυτές που ισχύουν στο ΙΚΑ. Γεγονός που ερμηνευόμενο για τον ΟΓΑ σημαίνει έως και τριπλασιασμό των μηνιαίων εισφορών για τους ασφαλισμένους αγρότες του Οργανισμού.
Τα παραπάνω προβλέπονται στο κεφάλαιο Γ με τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης του σχεδίου νόμου με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ.)», που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουλίου στην Βουλή και ψηφίστηκε χθές το βράδυ.

Βέβαια το θέμα θα πρέπει να ρυθμιστεί και με σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ρυθμίζονται θέματα εφαρμογής των προηγούμενων άρθρων, όπως προβλέπεται σε άλλο σημείο του νομοσχεδίου και θα πρέπει να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης.

http://www.paseges.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζητιάνος φωτοΑυτό σημαίνει ότι το ποσό για μιά μέση ετήσια ασφάλιση στον ΟΓΑ απο 900 ευρώ που είναι σήμερα θα γίνει 2700 ευρώ,δηλαδή 1350 ευρώ το εξάμηνο.Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλάμε κάθε χρόνο δυό στρέμματα χωράφι στην ευρύτερη Ελλάδα,για να πληρώνουμε την ασφάλιση στον ΟΓΑ,αν βέβαια βρίσκεται αγοραστής...Πόσος χρόνος νομίζετε ότι θα χρειαστεί ο αγρότης μέχρι να ξεπουληθεί τελείως και να μεταβληθεί σε άστεγο και άνεργο ευρωζητιάνο?

Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου