.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Υπόγραψε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας την απόφαση για το εμπάργκο στις τουρκικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων



Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπέγραψε μια σειρά οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας σε αντίποινα για την κατάρριψη ενός βομβαρδιστικού της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στα συροτουρκικά σύνορα.
Ο κατάλογος των κυρώσεων, ο οποίος δημοσιοποιήθηκε μέσω του επίσημου ιστοτόπου της κυβέρνησης, περιέχει αγροτικά προϊόντα που η Ρωσία θα πάψει να εισάγει από την Τουρκία από 1ης Ιανουαρίου 2016. 
Η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης συμπεριλαμβάνει ακόμη την αναστολή κάθε δραστηριότητας μιας διακυβερνητικής επιτροπής εμπορίου, καθώς και την επιβολή περιορισμών στις τουρκικές εταιρείες μεταφορών. Στον κατάλογο των αγροτοδιατροφικών προϊόντων, στα οποία επιβάλλεται απαγόρευση εισαγωγών, από 1ης Ιανουαρίου 2016, περιλαμβάνονται φρούτα και λαχανικά (ντομάτες, κρεμμύδια, κουνουπίδια, μπρόκολα, αγγούρια, σταφύλια, μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, φράουλες, πορτοκάλια και μανταρίνια), αλλά και τα προϊόντα κρέατος από κοτόπουλο, αλάτι κ.ά. Πάντως Ρώσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν διαμηνύσει ότι οι κυρώσεις θα επεκταθούν εάν είναι αναγκαίο.



agrotypos.gr

Εμπάργκο στα προιόντα της Τουρκίας θα έπρεπε να επιβάλλει και η Ελλάδα άμμεσα,λόγω των συνεχόμενων παραβιάσεων των συνόρων μας,λόγω της παράνομης συνεχόμενης προώθησης των λαθρο στη χώρα μας,λόγω των απαγορευμένων φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται στα χωράφια τους.Εμείς όμως δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.Είμαστε βλέπετε πολιτισμένοι.Τώρα,από πότε η αντίδραση της "κότας",βαφτίστηκε πολιτισμός,δεν το γνωρίζουμε.Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάθε χειμώνα,η βόρεια Ελλάδα κατακλύζεται απο τούρκικα προιόντα μέσω της λαχαναγοράς της Θεσσαλονίκης.Τώρα,θα πείτε, μα εμείς δεν βλέπουμε πουθενά προιόντα Τουρκίας στην αγορά.Μα πώς να τα δείτε,αφού οι "κουμπάροι"τα κάνουν...αόρατα!       Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου