.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τα μπλόκα στην Κρήτη θέλουν και το… αντικριστό τους!

atsipopouloagrotes2


Δώδεκα με μία το μεσημέρι και οκτώ με εννέα το βράδυ. Αυτές τις ώρες θα παραμένει κλειστός ο ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου στο Ατσιπόπουλο στο Ρέθυμνο, με τους αγρότες που βρίσκονται εκεί από την προηγούμενη εβδομάδα να συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.
Οι αγρότες, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ψήνουν κρέατα και κερνούν τον κόσμο, θα είναι εκεί μέχρι και την Τετάρτη οπότε αναμένεται να αποφασιστεί το αν θα συμμετάσχουν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο ή αν θα κάνουν δική τους κινητοποίηση.
atsipopoulosgarotes
Ανάλογο σκηνικό και στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων με τους αγρότες να στήνουν γλέντι πάνω στο δρόμο με κρητική μουσική και άφθονο φαγητό. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα.
lira
Στη θέση τους και οι αγρότες στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Τέλος στο Ηράκλειο, το μπλόκο που έχει στηθεί στα Πρετώρια από την ΠΑΣΥ συνεχίζεται κανονικά. Μπλόκα στήθηκαν και στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά με κλείσιμο του δρόμου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενώ την Τρίτη το απόγευμα, οι αγρότες των Αρχανών θα προχωρήσουν στο κλείσιμο του κόμβου.
πηγή: ekriti.gr>radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου