.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το γάλα και η χρήση του στις καλλιέργειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για γαλα φωτο

Το γάλα,αυτό το δώρο των ζώων προς τον άνθρωπο, εκτός απο τη χρήση του για την παρασκευή γιαουρτιού και τυριών,μπορεί κάλιστα να χρησιμοποιηθεί και στις καλλιέργειες για προστασία των φυτών απο μυκητολογικές ασθένειες.
Σαν φυτοπροστατευτικό είναι απολύτως βιολογικό και κάνει αρκετά καλή δουλειά.
Χρησιμοποιήστε το σε όλα τα ψεκάσματα σε αναλογία 4 κιλά στα 200 κιλά νερό.
Απολυμαίνει και προφυλλάσει το φυτό απο διάφορους μύκητες ενώ παράλληλα ενισχύει την άμυνα του προσδίδοντας ασβέστιο στο φλοιό.
Επίσης,λειτουργεί σαν ελκυστικό για έντομα και κάμπιες,αλλά και σαν προσκολλητικό για διάφορα εντομοκτόνα σκευάσματα.
Ιδιαίτερα με την προσθήκη ζάχαρης ,κατα προτίμηση μαύρης στο βαρέλι,αυξάνεται η ελκυστικότητα αλλά και η προσκολλητικότητα του κατα πολύ,πράγμα που είναι χρήσιμο στην καταπολέμηση διαφόρων ειδών κάμπιας.
Το γάλα μπορεί να αναμιχθεί με όλα σχεδόν τα χημικά και βιολογικά εντομοκτόνα.

Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου