.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η σωστή άρδευση της ελιάς και η αντιμετώπιση της ξηρασίας (βίντεο)

Η Α.Ε.Σ. Ένωση Μεραμπέλλου Α.Ε. με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το νερό, διοργάνωσε, την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην αίθουσα του Κινηματογράφου «Δρήρος» Νεάπολης, εσπερίδα με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ Α.Ε.».
▪ Την εσπερίδα συντόνισαν ο πρόεδρος της ΑΕΣ Νίκος Ζαχαριάδης και η διευθύντρια Ιωάννα Φιορέντζη. Η Α.Ε.Σ. Ένωση Μεραμβέλλου είναι μια από τις τρεις αγροτικές οργανώσεις, σε Ελλάδα και Ιταλία, οι οποίες συμμετέχουν ως εταίροι στο έργο LIFE AgroClimaWater, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται το Σεπτέμβριο του 2015 και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2020.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου