.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αυξάνονται δραματικά οι κλοπές και οι επιθέσεις εναντίον των παραγωγών.

Αποτέλεσμα εικόνας για γυφτοι φωτογραφιες

Σας μεταφέρω το μήνυμα αυτούσιο όπως μου το έστειλε φίλος επαγγελματίας απο την Αθήνα και συγκεκριμένα απο την β λαική Πειραιά.

 "ΝΕΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ . 1] ΚΛΕΨΑΝΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΗΧΑΛΗ Χ. ΤΗΣ Β.Λ.Π ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ . 2] ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ Ι.Χ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ . ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΟΚΤΩ ΑΤΟΜΑ !!! ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .........Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ..............ΠΑΩ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ.... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ"

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου