.

.......Νέα παράταση στα σχέδια βελτίωσης,μέχρι τις αρχές του Αυγούστου!!!...(Μπορεί να δωθούν οι εγκρίσεις όταν οι μύγες είναι παχειές)........Δεκτές προς επιδότηση και οι δεξαμενές....... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτόματη ποτίστρα για τις κότες

Κουραστήκατε να βλέπετε το νερό στις κότες να βρωμίζει και να λασπώνει; Σήμερα θα σας δείξουμε μια πατέντα για αυτόματο πότισμα όπως επίσης και την εγκατάσταση του στο κοτέτσι. Οι κότες θα πίνουν πάντα φρέσκο νερό και δεν θα μπορούν να πατήσουν μέσα για να το βρωμήσουν.

Όπως θα γνωρίζετε οι κότες βρωμίζουν το νερό γρήγορα. Μερικές φορές πατώντας με τα λασπωμένα πόδια τους μέσα το κάνουν πολύ βρώμικο. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε πουλιά οπως πάπιες χήνες κλπ. Όταν όμως το νερό στάζει και δεν έχουν πρόσβαση απο πουθενά τοτε και μόνο τότε μπορούν να πίνουν πάντα καθαρό νερό.
Επίσης με το νερό μεταδίδονται και οι περισσότερες ασθένειες. Όταν το νερό είναι ζεστό και εκτεθειμένο σε ακάθαρτο περιβάλλον έχει ιδανικές συνθήκες για να αναπαραχθούν και να μεταδοθούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και μικρόβια στις κότες μας.

Με την παρακάτω πατέντα όλα αυτά καταρρίπτονται! Οι κότες δεν έρχονται καν σε επαφή με το νερό. Το μόνο που χρειάζεται να τονίσω είναι το οτι οι κότες δεν μαθαίνουν γρήγορα αυτό τον τρόπο ποτίσματος. Χρειάζονται λίγες μέρες για να το συνηθίσουν!

Δείτε βήμα βήμα πως κατάσκευάζει ο φίλος μας το αυτόματο ποτισμα για τις κότες! Δείτε πως το εγκαθιστά στο κοτέτσι και πάρτε ιδέες!

Πηγή:https://ellinikeskotes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου