.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Eνημέρωση της ΕΑΣ Ιεράπετρας για αιτήσεις ΟΣΔΕ, Εξισωτικές, Μητρώο Αγροτών



Η ΕΝΩΣΗ Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι οι παραγωγοί που επιθυμούν να μεταβάλουν στοιχεία της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2017-Δήλωση ΟΣΔΕ μπορούν να υποβάλλουν αίτημα στα γραφεία της.
Για το έτος 2017 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτημάτων επιλεξιμότητας, άρσης επικάλυψης και διόρθωσης των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017-Δηλώσεις ΟΣΔΕ μέσω διοικητικών πράξεων ορίζεται η 31/01/2018.
Κατ’ εξαίρεση οι παραγωγοί που έχουν αιτηθεί Εξισωτική Αποζημίωση καταληκτική ημερομηνία υποβολής οποιουδήποτε αιτήματος μεταβολής (διοικητικής πράξης) ορίζεται η Τρίτη  3 Οκτωβρίου 2017.
Σημείωση: Για την περιοχή μας δικαιούχοι Εξισωτικής Αποζημίωσης είναι όλοι, πλην των συνταξιούχων.
Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών  και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων είναι υποχρεωτική για όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα και νομικά  που ασκούν στην επικράτεια αγροτική δραστηριότητα ή κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση.
Η διαδικασία εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης .
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι :
1 Αντίγραφο Ε1 φορολογικού έτους  2015(από λογιστή)
2. Εκκαθαριστικό Σημείωμα φορολογικού έτους  2015 (από λογιστή)
3. Ε3 φορολογικού έτους 2015(από λογιστή)
4. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της ταυτότητας
5 . Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ
6. Πράσινη απόδειξη από τον ΟΓΑ
7 . Βεβαίωση Ασφαλιστικής Ενημερότητας ΟΓΑ  (από ανταποκριτή ΟΓΑ )
8. Σε περίπτωση μη ασφάλισης στον ΟΓΑ , να γνωρίζουν την πρώτη εγγραφή του  ασφαλιστικού  φορέα  τους( ΙΚΑ , ΟΑΕΕ)
ΕΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πηγή:radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου