.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δεμένα τα πλοία στις 14 Δεκεμβρίου – 24ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για λιμάνι πλοία φωτο
Καλή αρχή και πάλι με τις απεργίες!!Εχουμε καταντήσει ο περίγελος των ευρωπαικών αγορών λόγω μη συνέπειας στις παραδόσεις των παραγγελιών των αγροτικών προιόντων μας.Οι μεγάλες εταιρείες και τα ευρωπαικά markets δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για συνεργασία με Ελληνες εξαγωγείς και προιόντα.Τα δικά μας κηπευτικά,πωλούνται μόνο σε μεγάλη έλλειψη προιόντων απο άλλες χώρες,η όσο όσο,για να μην πεταχτούν απο τους εξαγωγείς.Το οξύμωρο είναι ότι τα Ελληνικά προιόντα είναι ποιοτικά και γευστικά πολύ καλύτερα απο τα προιόντα των άλλων ευρωπαικών χωρών,και το κυριότερο,όλα πλέον πιστοποιημένα και με απανωτούς ελέγχους που αποκλείουν την υπολειματικότητα σε φάρμακα.Δυστυχώς οι απεργίες διαφόρων κλάδων που εμποδίζουν την διακίνηση των κηπευτικών μας,μας βγάζουν έξω απο την αγορά,την ίδια στιγμή που προωθούνται στην αγορά  προιόντα απο χώρες που που δεν ασκούν κανένα έλεγχο για φυτοφάρμακα,όπως η Αλβανία και η Τουρκία.Σε αυτές τις χώρες όμως δεν υπάρχουν απεργίες που να εμποδίζουν οποιαδήποτε εξαγωγική δραστηριότητα...
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, καθώς, σε συνεδρίαση της, η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα της Πέμπτης, έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία των ναυτικών αναφέρει, ότι «για μια ακόμη φορά, δυστυχώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ναυτεργατών, όχι μόνον δεν επιλύονται εκ μέρους των κυβερνώντων, αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τα νέα προαπαιτούμενα και με τις προωθούμενες, νέες ρυθμίσεις και περικοπές, κατ΄ εντολή του τρίτου μνημονίου».
Προσθέτει επίσης, ότι «η διάλυση του ΝΑΤ και η αρπαγή κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, ο ευτελισμός των συντάξεων και η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου