.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα οι άδειες των λαικών αγορών


IMG 0783 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ www.moviecrane.gr www.film me.gr
Αλλαγές στον τρόπο ανανέωσης των αδειών των παραγωγών λαϊκών αγορών φέρνει τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Θεματικός Τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις».
Ειδικοτερα όπως αναφέρει η σχετική τροπολογία αποσυνδέεται η προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας από την διαδικασία ανανέωσης των αδειών παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών στο υπαίθριο εμπόριο. Ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια τροπολογία η προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας μπορεί να μετρήσει ως κριτήριο μοριοδότησης στην διαδικασία βελτίωσης θέσης παραγωγού στη λαϊκή αγορά.
Αναλυτικά η τροπολογία αναφέρει:
«Αποσυνδέεται η προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας από την διαδικασία ανανέωσης των αδειών παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών στο υπαίθριο εμπόριο (λαϊκές αγορές, στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο). Ομοίως αποσυνδέεται η προσκόμιση αποδεικτικού ενημερότητας άρθρου 12 του ν.4174/2013 (Α’ 170) από την διαδικασία ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών υπαίθριου εμπορίου (λαϊκές αγορές, στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο) και τίθεται ως προϋπόθεση για την έκδοση της άδειας. Η προσκόμιση των παραπάνω αποδεικτικών ενημερότητας προστίθεται ως κριτήριο μοριοδότησης στο Παράρτημα Ε’ που αφορά στην διαδικασία βελτίωσης θέσης του άρθρου 35 του ν.4497/2017, σχετικά με την απόδοση οριστικής θέσης παραγωγού και επαγγελματία πωλητή σε λαϊκή αγορά. Η ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα των παραπάνω δικαιολογητικών εμφαίνεται στον υψηλό αριθμό μορίων (30) που αποκομίζει ο ενδιαφερόμενος για κάθε ένα από τα δικαιολογητικά που προσκομίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου