.

......Οι νέοι αγρότες θα πρέπει να κάνουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων,στις κατα τόπους ενώσεις.Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 45 ευρώ και είναι σε μορφή παράβολου ......Μόνο οι ψεκαστήρες αυλού που δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) ή άλλο αγροτικό μηχάνημα καθώς και οι νεφελοψεκαστήρες (μπαζούκας) έχουν την υποχρέωση επιθεώρησής τους..... Τιμές αγροτικών προιόντων της 16-10-17 απο το δημοπρατήριο GOLDEN FARM ....ΑΓΓΟΥΡΙΑ Α ΕΣΩΤ 0,66 € 0,81 € 0,75 € ΑΓΓΟΥΡΙΑ Β 0,17 € 0,17 € 0,17 € ΚΝΩΣΣΟΥ Α 0,49 € 0,76 € 0,63 € ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΒΙΟΛ. ΠΡΟΙΟΝ 0,62 € 0,62 € 0,62 € ΚΝΩΣΣΟΥ Β 0,17 € 0,20 € 0,19 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α Ο.Δ. 0,68 € 0,72 € 0,68 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α ΠΙΣΤ. 0,68 € 0,76 € 0,74 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 0,21 € 0,21 € 0,21 € ΤΟΜΑΤA MATTIAS A 1,17 € 1,17 € 1,17 € ΤΟΜΑΤΑ ELPIDA A 0,96 € 0,96 € 0,96 € ΤΟΜΑΤΑ Β 0,53 € 0,53 € 0,53 € ΤΟΜΑΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙ LOBELLO 2,51 € 2,63 € 2,54 € ΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΕΣ 0,70 € 0,70 € 0,70 € ΦΛΑΣΚΑ Α 0,81 € 0,81 € 0,81 € ....Τρέχουσες τιμές ελαιολάδου:3,50-3,85 ευρώ. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι .... ......

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Ελληνικά προϊόντα στα ξενοδοχεία


Ελληνικά προϊόντα στα ξενοδοχεία
Η υπερπαραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων μπορεί να απορροφηθεί από τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προτρέποντας τα μέλη του και ειδικά τους ξενοδόχους, να τα διαθέτουν στο κοινό που εξυπηρετούν.
Με επιστολή που απηύθυνε προς τα μέλη του, αναδεικνύει το ζήτημα της υπερπαραγωγής ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία αναμένεται ότι θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια Ιουλίου - Αυγούστου και εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου τα προτρέπει να διαθέτουν ελληνικά επιτραπέζια ροδάκινα σε όλα τα σημεία εστίασης εντός και εκτός ξενοδοχείων.
Όπως επισημαίνει ο ΣΕΤΕ, στόχος του ελληνικού τουρισμού παραμένει η στήριξη και η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, τα οποία ενισχύουν την τοπική παραγωγή και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες του τουρισμού.
Read more: http://www.newsbomb.gr/

Κατά τη γνώμη μας,όλα αυτά είναι καθαρά επικοινωνιακές μπούρδες!
Διότι,άντε να πείσεις τον ξενοδόχο που δουλεύει με πακέτα του τύπου "όλα πληρωμένα"και μόλις και μετα βίας καλύπτει τα έξοδά του,ότι μαζί με τα ουίσκυ τις βότκες και τα μπακάρτι made in ρόδος,μαζί με τα κρέατα τύπου gonzilla και τους κινέζικους χυμούς πορτοκάλι θα πρέπει(!)να βάλει και ποιοτικά ελληνικά αγροτικά προιόντα στην φτηνιάρικη κουζίνα του...

Και άν δέν το γνωρίζετε,το 80% των ξενοδοχείων της χώρας,αυτή τη στιγμή έχουν υιοθετήσει την μέθοδο του "όλα πληρωμένα"...
Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου