.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Σε ποιούς χορηγούνται δικαιώματα φύτευσης στο αμπέλι


Σε ποιούς χορηγούνται δικαιώματα φύτευσης στο αμπέλι

Tα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα για τη διαχείριση του Δυναμικού παραγωγής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου και ειδικότερα ορίζονται η διαδικασία, οι όροι και οι λεπτομέρειες εφαρμογής σχετικά με τις παράνομες φυτεύσεις, τα δικαιώματα φύτευσης, το εθνικό αποθεματικό δικαιωμάτων φύτευσης, τις δηλώσεις συγκομιδής, τους ελέγχους στον αμπελοοινικό τομέα και την τήρηση του αμπελουργικού μητρώου, καθορίζει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Πάρι Κουκουλόπουλου.

Όπως προβλέπεται χορηγούνται δικαιώματα νέας φύτευσης σε παραγωγούς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) όσον αφορά εκτάσεις που: προορίζονται για πειραματικούς σκοπούς σύμφωνα με το άρθρο 7 της αριθμ.
659/9588/24-01-2013 (Β΄160) ΚΥΑ όπως κάθε φορά ισχύει.

2) προορίζονται για τη σύσταση μητρικών φυτειών εμβολιοληψίας σύμφωνα με τα άρθρα 4, 6 και 10 της με αριθ. 3967/41140/2-4-2012 (Β΄1080) απόφαση Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως κάθε φορά ισχύει.

Στην απόφαση, επίσης, ορίζεται ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν(ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.

Η υποβολή της δήλωσης γίνεται εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών οι οποίες ορίζονται με εγκύκλιο από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπ.Α.Α.Τ και δεν μπορεί να είναι αργότερα από τις 15 Ιανουαρίου κάθε έτους.

Πηγή:.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου