.

......Στη χώρα μας,υπάρχουν λέει...αγροτοδικεία!! Αλήθεια,κομματοδικεία,υπουργοδικεία και βουλευτοδικεία,γιατί δεν υπάρχουν??...... Τιμές αγροτικών προιόντων της 25-9-17 απο το δημοπρατήριο GOLDEN FARM ....ΑΓΓΟΥΡΙΑ Α ΕΣΩΤ 0,26 € 0,41 € 0,31 € ΑΓΓΟΥΡΙΑ Β 0,07 € 0,08 € 0,08 € ΚΝΩΣΣΟΥ Α 0,28 € 0,46 € 0,40 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ Α ΠΙΣΤ. 0,30 € 0,35 € 0,32 € ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 0,18 € 0,18 € 0,18 € ΤΟΜΑΤΑ Α 0,31 € 0,31 € 0,31 € ....Τρέχουσες τιμές ελαιολάδου:3,50-3,85 ευρώ. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι .... ......

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τι κάνουμε αν το κουνέλι πάθει θερμοπληξία

 Αποτέλεσμα εικόνας για κουνελια φωτογραφιες


Αν δούμε ότι το κουνέλι έχει συμπτώματα θερμοπληξίας, δηλ. γρήγορη και ακανόνιστη αναπνοή, δύσπνοια, λαχάνιασμα, λήθαργο, ταχυκαρδία, αναπνέει από το στόμα με δυσκολία, το στόμα και η μύτη του είναι πολύ υγρά, και τα αυτιά του πολύ ζεστά, βάζουμε αμέσως το κουνέλι σε δροσερό χώρο, του βρέχουμε τα αυτιά με κρύο νερό (Προσοχή, όχι όλο το σώμα, μόνο τα αυτιά, γιατί αν σε κατάσταση θερμοπληξίας το βρέξουμε, μπορεί να πάθει συστημικό σοκ και ανακοπή) και βάζουμε δίπλα του ένα μπουκάλι παγωμένο νερό, ώστε να το ακουμπάει και να δροσίζεται. Μπορούμε και να το τυλίξουμε με μια πετσέτα βρεγμένη σε κρύο νερό. Μόλις το κουνέλι συνέλθει και αρχίσει να κινείται μόνο του, του δίνουμε να πιεί δροσερό νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουνελια φωτογραφιες

Γενικά φροντίζουμε ώστε η διαμονή των κουνελιών να υφίσταται σε δροσερό,σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο.Τοποθετώντας ενα σεντόνι που να διαβρέχεται συνεχώς στην βορεινή πλευρά του χώρου,σε κάποιο άνοιγμα,βοηθούμε την διατήρηση της υγρασίας και κατ επέκταση τον δροσισμό των κουνελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου