.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αγρότη στην Ιεράπετρα έξω από το θερμοκήπιό του



Μια πρωτοφανής επίθεση έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε αγρότη της Ιεράπετρας έξω από το θερμοκήπιό του που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο από το Κεντρί προς το Καπίστρι Ιεράπετρας.
Την ώρα που πήγαινε για αγροτικές εργασίες δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες και είχαν στα χέρια τους αγροτικά εργαλεία του επιτέθηκαν, για άγνωστους για την ώρα λόγους, και τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο, στους ώμους και τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα
Πηγή:radiolasithi.gr

Περισσότερα κι εδώ
Πηγή:http://www.radiovereniki.gr

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που συνέλεξε η αγροσελίδα,Η επίθεση έγινε με πλαστικά κίτρινα στυλιάρια με τα οποία χτυπούσαν οι δράστες τον Α.Β. στο κεφάλι χρησιμοποιώντας τα σαν ρόπαλα..Ο ίδιος προσπαθώντας να καλυφτεί τοποθετούσε τα χέρια του ψηλά με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα δάχτυλα των χεριών του.Οι δράστες δεν μίλησαν καθόλου και δεν ζήτησαν τίποτα.Ο παθών αναφέρει ότι πριν μέρες αντελήφθη αυτοκίνητο ιχ που κινούνταν ύποπτα κοντά στο χωράφι του.Στην προσπάθειά του να αμυνθεί τραυμάτισε κάποιον απο τους δράστες απο τον οποίο και βρέθηκαν ίχνη αίματος τα οποία θα σταλούν για ταυτοποίηση DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου