.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Χρωστάς στο γεωπόνο και προσπαθείς να ξεφύγεις?Κάνε ότι κάνουν τα...ζωάκια στη φύση!!


ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΖΩΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγική εικόνα: Ζώα καμουφλαρισμένα τόσο καλά που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεχωρίσεις σε αυτές τις φωτογραφίες
Μαγική εικόνα: Ζώα καμουφλαρισμένα τόσο καλά που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεχωρίσεις σε αυτές τις φωτογραφίεςΜαγική εικόνα: Ζώα καμουφλαρισμένα τόσο καλά που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεχωρίσεις σε αυτές τις φωτογραφίεςΜαγική εικόνα: Ζώα καμουφλαρισμένα τόσο καλά που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεχωρίσεις σε αυτές τις φωτογραφίες
Υπάρχουν πολλά ζώα που είναι αυθεντίες στο να κρύβονται καμουφλαρισμένα στο φυσικό τους περιβάλλον. Ρίξε μια ματιά γύρω σου (που λέει ο λόγος). Μπορεί να βρίσκονται μικρά ζωάκια κρυμμένα, απλώς δεν τα βλέπεις!


Τα περισσότερα ζώα καμουφλάρονται είτε για να προστατευτούν από τους εχθρούς, είτε για να κυνηγήσουν τα ίδια. Όπως και να έχει είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης... και αυτά τα ζωάκια είναι αυθεντίες στο παιχνίδι αυτό.

1. Κουκουβάγια


2. Uroplatus geckos

3. Willow ptarmigan (Μας πήρε κανά 10λεπτο να το βρούμε -μοιάζει με μεγάλο, λευκό περιστέρι)

4. Βάτραχοι

5. Κοινή κάμπια "baron"

6. Ιππόκαμπος

7. Αράχνη της ερήμου

8. Κάμπια "Adelpha serpa selerio"

9. Έντομο που μοιάζει με ξύλο

10. Βάτραχος

11. Κουκουβάγια

12. Tropidoderus childrenii

13. Leaf-tailed gecko

14. Το ψάρι πλευρονήκτης

15. Great potoo

16. Λεοπάρδαλη του χιονιού (Αν την εντοπίσεις, ενημέρωσε κι εμάς. Ακόμη την ψάχνουμε!)

17. Cicada

18. Κουκουβάγια

19. Καμηλοπάρδαλη

20. ΣκαντζόχοιροςΕντάξει ο σκαντζόχοιρος "καρφώνεται" λιγάκι, αλλά σίγουρα κερδίζει στην κατηγορία του πιο χαριτωμένου καμουφλάζ.

Πηγή:http://gossiptime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου