.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Φυτογένεση: Και συνεχίζουμε μαζί...Για σίγουρη επιτυχία!



Η εταιρία Φυτογένεση ιδρύθηκε το 2002 από τον Βαρελάκη Γιώργο και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού
Βασιζόμενοι στην εξέλιξη , στις επενδύσεις , στις νέες τεχνικές καλλιέργειας σποροφύτων καθώς και στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καλλιεργητών , χρόνο με το χρόνο η εταιρία μας χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σύγχρονα φυτώρια της περιοχής . Σήμερα το φυτώριο Φυτογένεση αριθμεί συνολικά 17,000 τ.μ. υπερσύγχρονων παραγωγικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων. 
Η τεχνογνωσία , η εμπειρία και το καταρτισμένο προσωπικό κερδίζουν συνεχώς την σταθερή εμπιστοσύνη των παραγωγών  , ώστε να κάνουν την σωστή επιλογή φυτών , εύρωστων με πλούσιο ρυζικό σύστημα. Η Φυτογένεση πρωτοπορώντας στην παραγωγή σποροφύτων διαθέτει κηπευτικά βασισμένα στην πρωιμότητα , στην μεγάλη παραγωγή , στην ομοιομορφία της καλλιέργειας και στην ανθεκτικότητα.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων μας , συνοδεύεται από φυτουγειονομικό έλεγχο όπου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στον παραγωγό. Τα πλεονεκτήματα των σποροφύτων κηπευτικών της Φυτογένεσης είναι : η ομοιομορφία στην βλάστηση του φυτού , η ρυθμιζόμενη ανάπτυξη χωρίς ασθένειες , η σωστή θωράκιση του φυτού , η παραγωγή εμβολιασμένων φυτών με σύγχρονες μεθόδους  όπως και η επιθυμητή από τον παραγωγό ημερομηνία παράδοσης .  
Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να αποτελούμε πάντα την πρώτη και σταθερή επιλογή των παραγωγών για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα καλλιέργεια με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Η Φυτογένεση ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από το αίσθημα ευθύνης και από τις θεμελιώδης αξίες της . Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας και η συνεχή εξέλιξη βάση των αναγκών σας , η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο.
Η γένεση των φυτών με τις υψηλότερες προδιαγραφές είναι υπόθεση της Φυτογένεσης, δική σας είναι η επιλογή να μας εμπιστευτείτε. 

Φυτογένεση: H σίγουρη επιλογή!!

Για επικοινωνία με την εταιρία,τηλ.28420 28061

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου