.

.......Νέα παράταση στα σχέδια βελτίωσης,μέχρι τις αρχές του Αυγούστου!!!...(Μπορεί να δωθούν οι εγκρίσεις όταν οι μύγες είναι παχειές)........Δεκτές προς επιδότηση και οι δεξαμενές....... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Είναι λύση η πολτοποίηση και ενσωμάτωση των υπολειμμάτων μέσα στα θερμοκήπια;Τη δική του επιστημονική άποψη για  ένα θέμα που απασχολεί και θα απασχολήσει πολύ περισσότερο το άμεσο μέλλον την περιοχή της Ιεράπετρας σχετικά με τη χρήση των φυτικών υπολειμμάτων δίνει στο Ράδιο Λασίθι ο καθηγητής του ΤΕΙ Κρήτης στο τμήμα Τεχνολόγων-Γεωπώνων, Θρασύβουλος Μανιός.
Ο κ. Μανιός, γνώστης της θερμοκηπιακής Ιεράπετρας, έχει ασχοληθεί με τα φυτικά υπολείμματα της περιοχής τα τελευταία 19 χρόνια και όπως λέει, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα καμία λύση δεν έχει δοθεί και το πρόβλημα με τα αγροτικά υπολείμματα είναι κάτι παρουσιάζεται παντού.
Όπως λέει τα φυτικά υπολείμματα των θερμοκηπίων έχουν δύο βασικά προβλήματα που δυσκολεύουν την κομποστοποίηση σε μονάδα ή και πολτοποιησή εντός θερμοκηπίου.

Πηγή:radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου