.

.......Νέα παράταση στα σχέδια βελτίωσης,μέχρι τις αρχές του Αυγούστου!!!...(Μπορεί να δωθούν οι εγκρίσεις όταν οι μύγες είναι παχειές)........Δεκτές προς επιδότηση και οι δεξαμενές....... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Έγινε και αυτό. Ληστεία παραγωγού λαικατζή στο Δρόμο.
Πέντε ΡΟΜΑ λήστεψαν συνάδελφο παραγωγό
στην Εθνική οδό στο ύψος Ασπροπύργου 4:30
τα ξημερώματα και του αφαίρεσαν τα πάντα τραυματίζοντας τον.

Το φορτηγάκι με τα Προϊόντα, Ταμειακή Μηχανή, Ζυγαριά, Άδεια Λαϊκής Αγοράς, Δίπλωμα κλπ.

Από το Βιβλίο Συμβάντων Τ/Α Ασπροπύργου
“Αναφέρεται ότι την 04:30 ώρα της 18/09/2014 ο ΜΠΕΚΑΣ Γεώργιος του Σταύρου και της Χρυσούλας γεν. 20/09/1955 στην Τραχία Αργολίδας κάτοικος Αρχαίας Επιδαύρου οδού Ασκληπίου 70, κινούμενος με το υπ. αριθμ. ΕΡΗ-2413 ΙΧΦ μάρκας TOYTOTA χρώματος λευκό, ιδιοκτησίας του, στην ΝΕΟΑΚ ρεύμα προς Αθήνα, 500 μέτρα πριν την γέφυρα Ασπροπύργου τον προσπέρασε ένα όχημα μαύρο πιθανόν μάρκας NISSAN, από το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα στοιχεία κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαιναν πιθανόν 5 άτομα. Μόλις τον προσπέρασε το όχημα σταμάτησε απότομα μπροστά του, με αποτέλεσμα να φρενάρει και να ακινητοποιήσει το όχημα του. Άμεσα δύο δράστες πιθανόν της φυλής ΡΟΜΑ, ηλικίας 20-25 ετών, οι οποίοι φορούσαν μαύρες φόρμες και κινήθηκαν αστραπιαία προς το μέρος του, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, τον ώθησαν έξω από αυτό με βία και εν συνεχεία επιβιβάστηκαν στο όχημα του παθόντα και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Αθήνα ενώ τους ακολούθησε και το έτερο όχημα με τα υπόλοιπα άτομα. Κατά την διαφυγή τους χτύπησαν ελαφρά με το πίσω αριστερό τροχό, το αριστερό πόδι του παθόντα. Εντός του οχήματος υπήρχε η ταυτότητα του, η άδεια ικανότητας οδήγησης παλαιού τύπου, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, μία ταμειακή μηχανή, μία ζυγαριά και η άδεια λαϊκής αγοράς.
Επίσης στην καρότσα του οχήματος υπήρχαν 400 κιλά πορτοκάλια και ο εξοπλισμός (πάγκος κλπ) για την λαϊκή αγορά ένεκα της ιδιότητάς του παθόντα ως πωλητής λαϊκών αγορών. Εκδόθηκαν αναζητήσεις του οχήματος. Ενεργείται προανάκριση.
Ευρ. Αστ/κας ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ Νικόλαος”


Ο Πρόεδρος
Μόσχος Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου